DITA DAVID.jpg

 els nostres mestres 

 David Jorba 

David Jorba

 

Manresa, 1964. Llicenciat en Ciències Polítiques  amb especialització en Psicologia, a la Mount Saint Mary’s University d'Emmitsburg, Maryland, EEUU, i Màster en Relacions Internacionals a Massachusetts. Torna a Espanya al 1997 i  ocupa alts càrrecs directius en diverses empreses i multinacionals. 

Basant-se sobre la seva formació i experiència americana i internacional, el 2003 crea el "MÈTODE 12 PILARS de la Intel·ligència Emocional , Tècniques de Coaching per el Segle XXI " un programa de formació intensiva per a empresaris , directius, docents, joves i pares de família, fonamentat en tècniques d'intel.ligència emocional, PNL i coaching.

Actualment regenta un centre de formació i coaching amb cavalls a Torà , a la Masia el Solà , on viu amb la seva família des del 2015.  

Es tracta d'una experiència enriquidora i molt aconsellable per a persones amb problemes d'autoestima. Estimula el nivell sensorial i psicomotriu de les persones, ajuda a superar de pors i o inseguretats, millora la comunicació i trenca barreres de dificultat enfront del món actual. 

Va exercir de coach esportiu, motivant als joves jugadors a La Masia del Barça.

Actualment, amés de la formació al seu Centre, Imparteix cursos i conferències sobre intel.ligència emocional i pnl  per tot Catalunya .

TOR_4902.JPG
 Sònia Franco 
DSC_3958.JPG
  Karla Jorba 
IMG_20190906_122337.jpg
 Nel Jorba 

Dona d'en David , dissenyadora gràfica I fotògrafa 

Responsable del centre, cap de logística i màrketing . Coordinadora de totes les jornades i activitats del centre.

Filla gran d'en David i la Sònia. 20 anys. Tècnica 1 i 2 en Equitació .Professora d'equitació , model i peça clau en totes les jornades i events. té un do especial amb els nens petits.

Fill petit d'en David i la Sònia, 15 anys. Responsable dels gats i gossos del centre. 

Ajudant i mà dreta de tot l'equip.

Li encanta preparar el foc a la barbacoa i crispetes pels nens que venen al centre.

50A49472-0F9B-4EF4-B4CF-1F11C2E0E821.jpe