top of page
IMG-7409.jpg

  ACTIVITATS FAMILIARS  

Reserva la teva aventura amb els nostres cavalls.jpeg

Espai familiar amb els nostres cavalls

És una activitat 100% familiar on tota la família disfrutaran per igual en plena natura. Es pot fer jornada per una o més  famílies, per una parella o per un grup de gent (demanar pressupost) . 

A la nostra Masia del Solà hem creat un espai únic per poder gaudir amb tota la teva família i els nostres cavalls.

La nostra jornada pot ser desde 3 hores (matí o tarda) o tot el dia fins que es pongui el sol. opció : lloguer de les instalacions a part de la jornada

Conviurem amb els cavalls, interactuarem amb ells peu a terra i monta natural , us explicarem fonaments equins  i podreu gaudir del nostre ramat(14)  amb jocs, tenint cura d'ells, respatllant-los i passejant-los.

La Sònia us oferirà un esmorzar deliciós on la seva coca és la protagonista  i també us regalarà una sessió fotogràfica de les tres hores de jornada perque pugue tenir un record bonic de la estada al Solà

L'espai familiar engloba també reunions amb amics,  festes d'aniversaris, cel.lebracions, etc....Disposem de sala interior i exterior per que puguis gaudir en qualsevol època de l'any del Solà !

Qualsevol moment és addient per venir a passar una estona amb la nostra gran família.

També oferim coaching individual, completament adaptat a les teves necessitats amb en David.(formador i equinoterapeuta)

bottom of page