top of page

ACTIVITATS  EMPRESARIALS 

Jornades d'empresa : Aprenent dels cavalls

Construir equips d'alt rendiment, basats en un lideratge capaç d'il·lusionar i motivar els membres de l'equip, és avui en dia primordial perquè les empreses puguin afrontar els reptes incessants del mercat. * Una comunicació interna oberta i directa basada en la confiança, el respecte mutu i sobretot en un alt grau d'auto-coneixement (autenticitat) de cada un dels membres de l'equip, és l'eix principal d'aquest procés de construcció d'equips d'alt rendiment. (Patrick Lencioni, "Les 5 disfuncions d'un equip", 2003) * El reconeixement dels punts forts i dels punts de millora de cadascun dels seus membres, en un ambient sense por i de diàleg obert, obrirà la porta per deixar entrar una alenada d'aire fresc i net que proporcionarà un salt qualitatiu sense precedents en l'equip. * Per què amb cavalls? Els cavalls tenen una gran capacitat de reflectir l'ésser humà: tal com tu ets amb un cavall reflecteix com ets en la teva vida laboral i en les teves relacions. Els cavalls poden "olorar" els teus sentiments i incongruències i reaccionen d'acord amb això. Els cavalls no menteixen, no reflexionen, no manipulen, no tenen un ego, no amaguen sentiments, no coneixen el bé i el mal, no jutgen, però sí reaccionen immediatament sobre el que perceben, i reflecteixen d'una forma directa com ets tu .

 

UN bon líder reconeix i sap moure les emocions dels altres i sap comunicar-se efectivament amb els seus col·laboradors. La seva pròpia honestedat i autenticitat, al costat d'un cert grau d'humilitat, són els elements imprescindibles per arribar a ser un líder capaç de fomentar la il·lusió i el rendiment del seu equip. Treballant amb cavalls ho aprendràs. * Cavalls treballen en equip per sobreviure. Són els nostres professors per excel·lència per ensenyar-nos com construir equips eficaços basant-confiança, respecte i responsabilitats ben definides. Veient als membres del teu equip treballant amb cavalls, descobriràs les seves capacitats i qualitats reals, el que et permet gestionar la teva equip d'una forma absolutament coherent i honesta. El teu propi equip t'ho agrairà! * Una altra aplicació molt interessant de la formació assistida amb cavalls és per a la selecció de personal. La capacitat de lideratge, de comunicació, de superar reptes, de perseverança i de creativitat de possibles candidats quedarà reflectida d'una manera molt evident treballant amb cavalls. * L'avaluació per competències és una altra aplicació important. Amb molts dels nostres clients la combinem amb l'avaluació 360º feedback. La ràtio, la ment, i el sentir s'ajunten a la pista en una poderosa metodologia d'aprenentatge. T'ajudarà a veure on aquestes a nivell personal i professional en relació amb els teus competències.

 

Aquest tipus de formació ja existeix des de fa anys en països com els EUA, Anglaterra o Alemanya i també està obrint-se camí a Espanya. Grans empreses com General Motors, BMW, Volkswagen, la CIA, Disney, Sanofi Aventis, Novartis, Nespresso, Bluespace, Sandvik, Unilever o NIKE utilitzen els cavalls en els seus processos de formació i desenvolupament professional i personal. * La formació que utilitza els cavalls com a mirall, contribueix d'una manera espectacular i gairebé immediata a augmentar l'auto-coneixement, el respecte mutu i la confiança entre els membres de l'equip. A més és molt divertit i les sessions es desenvolupen en plena natura.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1
bottom of page