top of page

 IMMERSIÓ IKIGAI 

IKIGAI : la raó de ser

El terme ikigai (生 き 甲 斐) fa referència a la nostra raó de viure, aquell que dóna sentit a la nostra vida, alguna cosa pel que es val la pena viure i ens fa estar plenament satisfets i feliços amb l'adreça que ens prenem en les nostres vides.

Tots tenim un ikigai, una motivació vital, una missió, alguna cosa que ens dona força per aixecar-nos del llit pels matins. 

Identificar el que fem bé i ens apassiona

l'objectiu és identificar allò en el que ets bo, que et dona plaer fer i a més, saps que aportes alguna cosa al món. Un cop ho fas, et millora  l'automestima, perque notes que la teva presència en el món està justificada i la felicitat seria la conseqüència.

 hi ha persones que no tenen habilitats especials ni objectius a cumplir ?  erroni

és important mirar enrera quan erets un infant. Tots els nens tenen un do natural, per això és important mirar enrera i recordar quines coses feia bé quan eres petit. Tots tenim un do natural, sigui dibuixar bé, la música, la dança,  l'esport, els idiomes.... el que passa que aquests talent quan arriba la edat adulta es tapen i és llavors quan un es pregunta , Què he fet amb la meva vida ?  

Immersió d'1 o 2 dies al nostre centre realitzant activitats conscients en un grup  molt redüit i un entorn privilegiat, gaudint de l'alimentació saludable amb la intenció de crear un equip extraordinari i retrobar l'essència d'allò que fem. 

ACTIVITATS

Activitats en silenci individuals i grupals

Banys de bosc 

Caminades conscients per  "retrobar el perdut"

Coaching i mindfulness amb cavalls en grup

Alimentació saludable i menjar MOAI (sentit de grup)

Activitats de "desconexió per tornar a conectar

REPORTATGE FOTOGRÀFIC INCLÒS

DEMANA LA TEVA JORNADA EXCLUSSIVA IKIGAI PER ELS TEUS AMICS, FAMÍLIA, COMPANYS DE FEINA, ETC....

 

Todos los videos

Todos los videos

bottom of page