top of page
unnamed (3).jpg

NOVETAT : RETIR TERRA  

IMG_2227_edited.jpg

Estem molt feliços d'anunciar el nostre Retiro Terra! Un viatge de 3 dies, dues nits amb tot inclòs en un entorn de natura, calma i pau a tan sols una hora i 15 minuts de Barcelona. Viuràs una experiència a través del ioga i el coaching amb cavalls on donar espai al teu cos i ment. Deixa't acompanyar en aquest viatge a l'interior del teu ésser i connecta amb el teu propòsit. Quan? 22-23-24 Setembre Tota la info del programa per DM Descobreix-ne els detalls!

IMG_2227_edited.jpg

Què és el ioga?

El ioga es va desenvolupar fa cinc mil anys a l'Índia com un sistema integral de benestar en tots els nivells: físic, mental, emocional i espiritual. L'objectiu final de practicar ioga és aconseguir tranquil·litat en la ment i l'esperit, i aquest objectiu s’assoleix a través de plantejaments de postures físiques (asana), tècniques respiratòries (pranayama) i meditació (dhyana). Té una orientació integral en què el ioga es practica físicament, però els seus beneficis s'estenen a nivell mental i espiritual. Avui en dia, molts milions de persones utilitzen diversos aspectes del Ioga per treballar àrees tan diverses com l'actitud, la resiliència, disminuir el nivell d'estrès, el benestar, el rendiment físic o esportiu, la vitalitat, la claredat mental, la tranquil·litat i el creixement personal.  

 

Atès que l'experiència individual del ioga és bastant personal i pot diferir per a cada practicant, hi ha una àmplia varietat d'enfocaments per a la seva pràctica. El ioga s'ha estès recentment en moltes noves direccions i es poden trobar diferents estils, adaptats a cada necessitat i a cada limitació física. Tanmateix, tots els enfocaments del Ioga, estan destinats a promoure alguns aspectes del benestar.

 

Entre els beneficis  principalsdel ioga, es pot destacar:

 

  • Incrementa la força i flexibilitat, així com la coordinació i la mobilitat general del cos.

  • Millora l’estat d’ànim

  • Incrementa la consciència de la respiració, millorant l’oxigenació

  • Calma la ment i els pensaments recurrents

  • Elimina toxines i incrementa la circulació sanguinea

 

Què és el mindfulness?

 

 

Mindfulness és un terme anglès per definir l’atenció o consciència plena. És la capacitat humana bàsica de ser plenament present, conscient d'on som i de què estem fent, i no ser reactius o estar aclaparats pel que passa al nostre voltant o el que tenim en el nostre pensament. Amb el minfulness es busca reconnectar el cos i la ment, portant la consciència al moment present i gaudint de l’instant sense jutjar-lo, sense les pressions mentals que habitualment s’acumulen en el dia a dia.

Mentre la consciència plena és innata, es pot treballar a través de tècniques específiques que promouen inserir aquesta consciència dintre dels hàbits de la nostra vida quotidiana. El mindfulness es pot treballar de manera asseguda, caminant, de peu i en moviment. A més, es pot combinar amb altres activitats, com ara ioga, en contacte amb animals o practicant esports.

 

La pràctica de mindfulness canvia l’estructura mental, aconseguint més concentració i capacitat de decisió així com més creativitat. A més, aconsegueix reduir els nivells d’estress, calma l’ansietat, redueix el soroll mental tot millorant les respostes emocionals i redueix les possibilitats de depressió.

bottom of page