top of page
_TOR4257
DSC_3588
TOR_5649
DSC_2522
DSC_8688

COACHING PERSONALITZAT AL CENTRE, ON LINE O A CASA TEVA 

"El cavall ens acompanya, ens ensenya i ens equilibra"

David Jorba

La recerca de lideratge, la cohesió d'equips, la millora de la comunicació, la confiança, la empatia, la gestió d'emocions ... tot això i molt més ens ensenya el coaching amb cavalls aplicat al món de l'empresa i personal. Cavalls i coaching es converteixen en una de les formes més apassionants, professionals i ràpides d'adquirir habilitats i recursos per ser un millor líder.

Parlar de lideratge en el món empresarial és parlar d'intel·ligència emocional, líders empàtics amb grans habilitats socials capaços de motivar i gestionar equips amb un gran capital: el capital humà. Un capital difícil de gestionar especialment en l'esfera empresarial però potser la resposta estigui lluny del nostre món tan tecnològicament desenvolupat i passi per sortir de la nostra zona de confort i tornar al contacte amb la natura i amb una de les criatures més belles i nobles: el cavall.

El cavall és altament sociable, se sent segur i a gust quan viu en grup, i tenen un ordre jeràrquic perfectament establert, independentment de si es tracta d'un parell d'animals o d'una gran rajada. Aquest tipus d'organització és molt similar al món de l'empresa i particular.

El cavall que lidera el ramat realitza un treball en equip on la cohesió és fonamental per a la supervivència del grup i per això és important que el líder demostri seguretat i confiança en si mateix; els seus moviments i energia constitueixen un missatge vital per a la manada.

"El feedback amb el cavall és clar, immediat, honest i objectiu perquè el cavall no jutja: observa, percep i interactua"

La gran sensibilitat del cavall permet captar aquests mateixos sentiments en les persones i reaccionar en funció del que percep, aportant un feed-back molt valuós. La relació amb aquests animals implica guanyar la seva voluntat amb grans dosis de paciència, presència, empatia i una comunicació efectiva, qualitats imprescindibles per exercir lideratge i aconseguir l'èxit en la gestió de recursos humans.

bottom of page